GreenMax

GreenMax er specialiseret i plantebedsindretning målrettet nye og eksisterende træer hovedsageligt i byområder. Vi leverer produkter der beskytter både natur, belægninger og infrastruktur. Tidligere blev der under firmanavnet DeepRoot Europe leveret produkter fra det amerikanske firma DeepRoot, som siden 1976 har haft en førende position på verdensmarkedet indenfor beskyttelse og afskærmning af trærødder, samt konstruktion af plantebede. Vores kvalitetsprodukter giver en dokumenteret løsning til forebyggelse af skader på trærødder. Problemer med skader på belægning og ledninger i undergrunden kan forebygges.

GreenMax står for innovative specialprodukter, til indretning af plantebede i det urbane miljø. Ved siden af beskyttelses- og sikkerhedsforanstaltningerne til sikring af den tekniske infrastruktur, tilbyder vi også produkter til professionelt design af det urbane miljø.

Besparelser for infrastrukturen og naturen
Vores viden og vores unikke produkter kombinerer, dét, at give træerne optimale livsbetingelser i bymiljøerne og dét, at sikre underjordiske rør og ledninger, samt belægninger, mod skader forårsaget af trærøddernes vækst. Det sparer både arbejdstid og penge – og giver træerne bedre vækstbetingelser.