ARBORRAFT SYSTEMMET

Til SANDWICHOPBYGNING

Arborraft systemet er et sandwich system til rodvenlig befæstelse. Systemet er bygget op på Mattle Optima Rodgrus, der kan komprimeres, men bibeholde et porevolumen på ca. 25%. Substraten er en nøje sammensat blanding, der tilgodeser trævækst, men samtidig har struktur.

I kombination med kassetten opnås der bæreevne og de rette forhold til trævækst.

Ovenpå substraten lægges arborraft kassetter, som udgør bærelaget for den kørende trafik. På kassetterne lægges et afretningslag og et toplag af asfalt, fliser eller lignende.

Arborraft tillader rødderne at udvikle sig frit i substraten uden forhindringer. Arborraft etableres med et iltnings- og vandingssystem ned i mulden samt med ventilation af kassetterne, så der dannes en iltbarriere. Dette sikrer at rødderne ikke kan vokse ind i kassetterne, og at rødderne ikke kan lave rodhævninger på belægningerne.

Arborraft kan både anvendes til nyetablering samt eksisterende træer, hvor der måske er rodhævningsproblemer i forvejen.

stil spørgsmål og få et hurtigt svar

Vi er altid klar til at hjælpe med svar på dine spørgsmål
Vores erfaring kan vise sig at have flere fordele end du tror.

Permoviod Arborraft

PermaVoid kassetten har gennemgået en række intensive stress tests – både i laboratoriet og i praksis. Til denne type opbygning er det ikke nok med blot en stor trykstyrke.

Der stilles store krav til sideforskydning af vægt fra de dynamiske påvirkninger og til absorbering af disse. Resultaterne er enestående og hidtil har ingen kunne matche den vertikale, horisontale, samlings- og dynamiske styrke.

Derudover har vi indregnet opgivne styrker med en stor sikkerhedsfaktor.