Jordforbedring og vækstoptimering

Jordforbedring og vækstoptimering, handler om måden vi optimerer plantninger på. Vi arbejder med tilsætning af forskellige forbedringsprodukter til plantebede, hvor eksisterende jordblandinger fra udgravninger kan forbedres på stedet.

Dvs. at der kan tilvælges nogle løsninger der tilgodeser og forbedrer planternes overlevelsesmuligheder på en given lokalitet.

Derudover indeholder denne gruppe, mere specifikke specialblandinger til forskellige formål som f.eks. under det der hedder, rodvenligbefæstelse.

Blandingerne har forskellige egenskaber, alt efter anvendelse, så som ilt under komprimering, vandretention, optimering af huminsyre balancer, vandindhold i forbindelse med LAR-løsninger etc.

For eksempel produktet PERLHUMUS som med sit indhold af Humusstoffer/forbindelser der ofte betragtes, isoleret set, som en slags all-rounder i forhold til jordens omsætning og frigivelse af næringsstoffer. Virkningen kan sammenlignes med aktivt kul, som ofte anvendes i macadam-jorde som f.eks. Stockholmjord.

Produkter der kan anvendes til jordforbedring og vækstoptimering

stil spørgsmål og få et hurtigt svar

Vi er altid klar til at hjælpe med svar på dine spørgsmål – vores erfaring kan vise sig at have flere fordele end du tror.