Forstærkning af asfalt

PGM Serien er udviklet til at forlænge levetiden på asfalt og vejbane. Løsningen kan anvendes både til nyetablering og når der skal laves nyt slidlag. PGM serien indbygges mellem GAB og slidlag og øger vejens styrke og fleksibilitet.

I forhold til en traditionel opbygnings levetid og økonomi, vil der med en PGM løsning oftest kunne spares op til 31 % på totalomkostningen og levetiden forlænges med op til 300%.

I forbindelse med et bitumenlag virker PGM-Serien som en barriere for indtrængen af ​​vand og forsinker forringelsen af ​​belægningen.

Fordele ved at vælge løsninger med PGM:

  • Affræsningsdybden reduceres med op til 40 %
  • CO2-besparelse på op til 30 %
  • Høje hydrauliske og drænende egenskaber
  • Omkostningseffektiv og langtidsholdbar vedligeholdelsesløsning
  • Hurtig og nem installation

PGM 14 er karakteriseret ved optimal bitumenlagringskapacitet og blev specielt udviklet til ny asfaltvejskonstruktion, rehabilitering af ældre veje og er i overensstemmelse med EN 15381.

PGM-G paving kompositter er fremstillet af mekanisk bundet 100% PP kontinuerlig filament nonwoven forstærket af et alkalisk resistent glas filamentgitter.

PGM-G karakterer blev specielt udviklet til ny asfaltvejskonstruktion, rehabilitering af ældre veje og er i overensstemmelse med EN 15381.

Hovedfunktionerne er Stress Relief (STR), forsegling (B) og forstærkning (R).

Produkterne anvendes mellem asfaltlag eller påføres direkte på betonoverflader eller på cementstabiliserede lag

Produkter der kan anvendes til forstærkning af asfalt og forlænge levetiden

Nyheder og spændende information fra Mattle

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du høre mere?

Kontakt os