Forstærkning af asfalt

PGM Serien er udviklet til at forlænge levetiden på asfalt og vejbane. Løsningen kan anvendes både til nyetablering og når der skal laves nyt slidlag. PGM serien indbygges mellem GAB og slidlag og øger vejens styrke og flexibilitet.

I forhold til en traditionel opbygnings levetid og økonomi, vil der med en PGM løsning oftest kunne spares op til 31% på totalomkostningen og levetiden forlænges med op til 300%.

I forbindelse med et bitumenlag virker PGM-Serien som en barriere for indtrængen af ​​vand og forsinker forringelsen af ​​belægningen.

Vi er altid klar til at hjælpe med svar på dine spørgsmål – vores erfaring kan vise sig at have flere fordele end du tror.

stil spørgsmål og få et hurtigt svar

Nyheder og spændende information fra Mattle

Tilmeld nyhedsbrev

PGM 14 er karakteriseret ved optimal bitumenlagringskapacitet og blev specielt udviklet til ny asfaltvejskonstruktion, rehabilitering af ældre veje og er i overensstemmelse med EN 15381.

PGM-G paving kompositter er fremstillet af mekanisk bundet 100% PP kontinuerlig filament nonwoven forstærket af et alkalisk resistent glas filamentgitter.

PGM-G karakterer blev specielt udviklet til ny asfaltvejskonstruktion, rehabilitering af ældre veje og er i overensstemmelse med EN 15381.

Hovedfunktionerne er Stress Relief (STR), forsegling (B) og forstærkning (R).

Produkterne anvendes mellem asfaltlag eller påføres direkte på betonoverflader eller på cementstabiliserede lag

Produkter der kan anvendes til forstærkning af asfalt og forlænge levetiden